Litaba

Ke litšoaneleho life tsa mabone a mabone a khanyang a ka ntle a Led a mangata ha a bapisoa le LED e le 'ngoe?

Mesebetsi ea kantle e ntse e ratoa haholo ke batho sechabeng sa sejoale-joale, 'me lebone la ka ntle e le e' ngoe ea lisebelisoa tse hlokahalang mesebetsing ea kantle, le eona e sebelisitsoe haholo. Ka tsoelopele e tsoelang pele ea mahlale le thekenoloji,mabone a ka ntle a nang le mabone a mangata a LED a khanyangbutle-butle li nkile sebaka sa mabone a tloaelehileng a LED a le mong 'me ea fetoha khetho ea pele ea batho ba chesehelang kantle.

一、 Karolo ea Multi-Led lebone la ka ntle le khanyang ka ntle

1) Matla a mabone a khanyang
E sebelisa lifaha tse ngata tse khanyang tsa LED, tse ka fanang ka matla a mabone a matla. Lifaha tse ngata tsa LED li khanya ka nako e le 'ngoe, tse ka fanang ka mefuta e mengata ea mahlaseli le khanya e phahameng, ho etsa hore tikoloho ea mesebetsi ea ka ntle e khanye le ho ntlafatsa polokeho ea mesebetsi ea ka ntle.
2) Litlhophiso tsa mesebetsi e mengata
Hangata e na le mefuta e sa tšoaneng ea mabone, joalo ka khanya e matla, leseli le fokolang, flash, joalo-joalo Basebedisi ba ka khetha mekhoa e fapaneng ea ho bonesa ho latela litlhoko tse fapaneng ho finyella litlhoko tsa mabone libakeng tse fapaneng.
3) Durability le ho hanyetsa metsi
Hangata e entsoe ka thepa e matla e phahameng ka nako e telele. Mesebetsing ea ka ntle, mabone a pele a atisa ho angoa ke matla a ka ntle a kang maqhubu le ho oa, le tse ngatamabone a LED a khanyang haholoe ka mamella liteko tsena mme ea boloka boemo bo botle ba tšebeliso.

二、 Melemo ea mabone a ka ntle a LED a nang le khanya e ngata ho feta mabone a le mong a LED

1) Khanya e phahameng
E na le lifaha tse ngata tsa LED, e ka fana ka khanya e phahameng. Ka lehlakoreng le leng, lebone le le leng la LED le na le sefaha se le seng feela sa LED, se nang le khanya e batlang e le tlase. Mesebetsing ea kantle, haholo bosiu kapa libakeng tse lefifi,mabone a ka ntle a LED a mangatae ka fana ka phello e khanyang ea mabone, e le hore basebelisi ba ka bona tikoloho e potolohileng ka ho hlaka le ho ntlafatsa polokeho ea mesebetsi ea ka ntle.
2) Leqhubu le leholo la mahlaseli
E ka fana ka sebaka se seholo sa ho pepeseha ka lebaka la tšebeliso ea lifaha tse ngata tsa LED. Ka lehlakoreng le leng, mabone a LED a le mong a na le mefuta e fokolang ea mahlaseli.
3) Ho sebelisa nako e telele
E ka fana ka nako e telele ea tšebeliso ka lebaka la tšebeliso ea lifaha tse ngata tsa lebone la LED. Ka lehlakoreng le leng, mabone a LED a le mong a na le nako e khutšoanyane ea tšebeliso.
4) Boiphihlelo bo betere ba tšebeliso
Hangata e na le mekhoa e fapaneng ea mabone le mesebetsi ho lokisa Angle ea beam, e ka fetoloang ho latela litlhoko tse fapaneng.

Ka hona, mabone a ka ntle a Multi-LED a fetohile lisebelisoa tse ratoang mesebetsing ea kantle. Ka tsoelo-pele e tsoelang pele ea saense le thekenoloji, ho lumeloa hore mabone a ka ntle a LED a matla a mangata a tla tsoela pele ho hōla nakong e tlang ho fana ka tiiso e ntle ea mabone bakeng sa mesebetsi ea ka ntle.

aapicture


Nako ea poso: May-17-2024